1/9/08

Desperfectes de la Part Alta a Més Tarragona

En els mesos de maig/juny, l'Associació de Veïns de la Part Alta va fer arribar a la Brigada Municipal un recull de fotografies que mostraven diferents desperfectes a la Part Alta. El passat divendres, en el transcurs de la reunió convocada per l'Alcalde per tractar de l'aparcament de Jaume I, es va recordar el tema i l'Alcalde es va comprometre a fer les gestions pertinents per tal que la Brigada Ràpida revisi i repari aquests desperfectes. El gratuït Més Tarragona se n'ha fet ressò en l'edició d'avui.
A la mateixa reunió, es va acordar, també, que l'Ajuntament revisarà i repararà els desperfectes en habitatges de veïns de la zona dels voltants de l'aparcament Jaume I a què es feia referència en les al·legacions que l'Associació va presentar a l'Ajuntament després d'una reunió de veïns que es va fer als locals de l'associació.

Recordem que a la reunió amb l'Alcalde, la Junta de l'Associació va manifestat el seu interès en conèixer les màximes dades de l'informe sobre l'aparcament Jaume I. També va manifestar que considera imprescindible que l'Ajuntament denuncii al Jutjat les persones responsables d'aquest bony que ha generat un deute de 25,7 milions d'euros que caldrà pagar durant 35 anys. Per altra banda, va reivindicar que cal fer un aparcament al Passeig de Sant Antoni, oferir solucions als veïns que, de moment, no tenen aparcament, i convocar una consulta popular per tal que el veïnat de la Part Alta, en base a les diferents propostes que es puguin presentar, decideixi que cal fer amb el forat de Jaume I atès que un aparcament convencional sense sortida a l'exterior i amb inversió de més temps i diners genera força dubtes.
A la reunió es va aprofitar, també, per manifestar el malestar per l'endarreriment de les actuacions del Pla Integral. Durant la segona quinzena de setembre es constituirà la comissió de seguiment i s'iniciaran les actuacions.

Evidentment, caldrà estar ben pendents d'aquests acords i reclamar-ne l'execució. A més, la Part Alta té massa temes pendents. Un dels més evidents, darrerament, és el de la brossa