28/8/08

Acta reunió Junta 30 de juliol de 2008

30 de juliol de 2008

Amb l’assistència de Gabriel Coy, Pilar Bueno, Mònica López, Xavier Fortuny i Josep Maria Yago es va acordar:

- Atès el canvi de domicili d’Aura Gispert que assumia la funció de Secretaria, aquesta funció passa a ser assumida per Núria Soler.

- Donar d’alta els/les següents socis/es:

o Carmen Sanjurjo Alvarez

o Fernando Zamora Marin

o Armand Roig Monné

o Maria Massagué Roman

- Truquem al Miquel (Belmonte) i quedem en quèel proper dilluns la web estarà activa. Amb Fòrum en el qual caldrà registrar-se per participar-hi.

- Repassem les activitats que es van proposar a la darrera reunió i en resulta:

o Danses d’arreu del món (se n’encarrega Núria)

o Senyalització cultural. Acordem que cal reclamar-ho per tal que se n’encarregui l’Ajuntament, directament o mitjançant la Llei de barris.

o Plafons informatius per penjar informacions relacionades amb la Part Alta i amb l’Associació. Cal reclamar-ho a l’Ajuntament.

o Entrada gratuïta museus. Reclamar l’entrada gratuïta als museus i/o el passi tarragoní gratuïs pels habitants de la Part Alta. El Xavier en parlarà amb el Magí Seritjol.

o Dinamització infantil (tallers al carrer). La Núria n’ha de parlar amb la gent de Fent Camí.

o Rutes turístiques Museu d’Història (2 dissabtes a la 1a quinzena de setembre). En Xavier en parlarà amb el Magí Seritjol.

o Xerrades (Reforma Raval, models de ciutat...). Marc del Jesús.

o Itineraris i rutes (ruta eat mitjana, Vicent Andrés Estellés, guerra civil, etc.). En Josep Maria en parlarà amb el Jordi Rovira (Itinere) i es remarca que seria molt convenient poder comptar amb l’assessorament de veïns i veïnes del barri per preparar-ne.

o Comunicació amb el veïnat (revista?). Valorem la importància de la comunicació amb el veïnat, mitjançant la web i una possible revista. Acordem començar a analitzar la possibilitat d’editar-ne una, per exemple, amb periodicitat trimestral.

o Tasts. Xavier Fortuny.

o tema mobbing. Marc del Jesus.

o També es comenta la possibilitat de celebrar una castanyada popular.

Sense res més per tractar es tanca la sessi´ñoal voltant deles 22,00 h.