28/8/08

Benvinguts i benvingudes al blog de l'Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona

A la darrera assemblea de veïns de la Part Alta, el passat 24 de juliol, ens vam comprometre a què hi hauria un fòrum en què qui ho desitgés pogués opinar en relació al tema de l'assemblea informativa (les terrasses de bars i restaurants) o sobre qualsevol altra dels molts que ens afecten. Estem preparant la web de l'Associació de Veïns de la Part Alta i també hem parlat de fer un butlletí trimestral que podria sortir enguany però atès que la cosa s'està demorant a causa d'algun problema amb què ens estem trobant creiem que no podem estar sense contacte amb les persones que poden informar-se i/o informar de les moltíssimes coses que estan passant i ens afecten, com la problemàtica de la circulació i l'aparcament (el de Jaume I, per exemple), la recollida de la brossa, la brutícia, la falta d'equipaments, les càmeres... o de les moltes que NO estan passant, com el Pla Integral de la Part Alta, per posar un exemple, a través d'internet.
D'ací unes hores tenim una reunió amb l'alcalde de la ciutat i creiem que pot anar sobre un tema important per la qual cosa cal donar la màxima informació sobre el resultat de la reunió. Per aquests motiu ens hem decidit a posar en marxa, mentres no estigui disponible la web, si més no, aquest blog.
La intenció, també, és poder posar a l'abast de qui ho desitgi tota la informació sobre l'activitat de la Junta i, sobretot, sobre les problemàtiques que ens afecten. Una l'hem de posar, principalment, nosaltres. L'altre la podem posar entre tots i totes.
A més de l'adreça de correu partaltatgna@gmail.com tenim associats@partalta.com i la possibilitat que deixeu els vostres comentaris, suggeriments, crítiques... en els diferents posts que anirem penjant.
Seria bo que qui vulgui fer algun comentari el defensi i s'identifiqui, però no hi ha cap problema si, pel motiu que sigui, prefereix fer-lo des de l'anonimat. Això sí, demanem respecte i no caure en desqualificacions i insults. Els administradors dels blogs són responsables dels comentaris que hi surtin per la qual cosa, per una banda, volem deixar clar que no ens en fem responsables i, per altra, que, per si un cas, si cal, els moderarem.
Anirem penjant informació, documents, activitats a desenvolupar (vam demanar subvenció a l'Ajuntament per a poder-ne realitzar), actes de les reunions de la Junta i de les Assemblees, etc. i també anirem creant noves seccions.
Benvinguts i benvingudes a aquest espai que també és vostre.

3 comentaris:

Salvador Guinart ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa, i us desitjo, de veritat, que tingueu molts èxits i que les vostres reivindicacions siguin escoltades.

Salut!

Anònim ha dit...

Felicitats pel Blog, per donar-se d'alta com a soci, on ens em d'adreçar???

Adreça i Horari.

Junta de l'Associació ha dit...

Gràcies, Salvi, procurarem que ho siguin ;-)

Gràcies. Per donar-se d'alta cal omplir el full d'inscripció que hi ha al blog i lliurar-lo al local de l'Associació, al Portal de Sant Antoni, o a la Bodega del carrer Merceria o a qualsevol membre de la Junta.