16/12/08

Després d'un any seguim igual (o pitjor)


Dimarts, 16 de desembre, representants de la Junta de l’Associació de Veïns de la Part Alta es van reunir, per primer cop des de la nova etapa, amb la regidora de barri, Rosa Rossell. El motiu de la reunió era plantejar de nou les reivindicacions que fa quasi un any ja es van plantejar en relació a les nombroses mancances que patim en relació a les deficiències de la recollida de la brossa, la brutícia que campa pels nostres carrers, la problemàtica de la circulació i la manca d’aparcaments, el bony de l’aparcament de Jaume I, el mal estat de nombrosos edificis i habitatges, problemes de clavegueram, etc. La reunió, que no va aportar massa novetats, va tenir una gran diferència en relació a la de fa un any: l’establiment de prioritats (Neteja i brossa, Pla Integral de la Part Alta i un llistat de reparacions urgents) i d’un termini per rebre respostes i actuacions palpables. A finals de gener ens tornarem a veure i, en funció de les respostes i de les actuacions encetades plantejarem al veïnat l’engegament de mobilitzacions en defensa de la nostra qualitat de vida.

Per altra banda, davant la notícia de la creació d’una nova Associació de Veïns, mostrem la nostra alegria pel fet que, des de diferents punts de vista, s’exigeixi a l’Ajuntament l’adopció de totes les mesures necessàries per tal que veïns i veïnes de la Part Alta puguem assolir les condicions d’habitabilitat i benestar bàsiques. El fet que la nova associació aparegui amb la intenció de “bellugar”, fer mobilitzacions i “soroll” coincideix amb els nostres objectius per a la nova etapa.

Per altra banda, afirmem que la divisió no beneficia els interessos de la Part Alta i confiem en poder coincidir en plantejaments que cerquin la solució de les nombroses problemàtiques que tenim plantejades, que fugin de personalismes i desqualificacions i no dubtem que coincidirem en les mobilitzacions que es puguin emprendre si és el cas.