4/12/08

Tasques i àrees de treball

Ahir hi va haver una nova reunió de lá Junta de l’Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona. A més de temes més urgents com la visita per tal que l’Ajuntament emprengui mesures per reparar desperfectes en habitatges afectats per les obres de l’aparcament de Jaime I o la possibilitat de resarcir els seus habitants deles despeses efectuades per les reparacions efectuades, un dels principals punts a tractar era el de les tasques i responsabilitats a assignar als diferents membres de la Junta establint una estructura més descentralitzada i horitzontal.

Un cop establertes les responsabilitats cal engegar una campanya de difusió i participació per tal que es puguin crear comissions de treball vinculades a aquestes àrees per tal que tots els socis i sòcies que ho desitgin hi puguin participar.

Cal recordar que la difusió del treball i de les activitats de l’associació i la participació de socis/es i veïns/es són dos dels principals objectius en aquesta nova etapa.

Per altra banda, ja s’ha demanat una reunió amb la regidora de barri per tal de traslladar-li el llistat de temes que requereixen solucions i d’entre els quals destaquen qüestions com la recollida de la brossa, la neteja, la circul·lació i els aparcaments o el Pla Integral de la Part Alta. La reunió està pendent de la tornada de la regidora i la Junta ja ha manifestat que si en un termini a determinar no hi ha resultats visibles, emprendrà mobilitzacions per a reclamar-les.

TASQUES I RESPONSABILITATS ASSIGNADES ALS DIFERENTS MEMBRES DE LA JUNTA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA PART ALTA

NOM I COGNOMS

CÀRREC

ÀREA

Gabriel Coy Sànchez

President

Suport àrees

Juan Carlos Vidal Fernandez

Vice-president

Patrimoni i Cultura

Juan Manuel Paton

Secretari

Secretaria

Manel Rovira Olivé

Tresorer

PIPA

Francesc Jerez Martí

Vocal

Brossa i neteja

Pilar Bueno Collado

Vocal

Relacions ciutadanes

Xavier Fortuny Guinart

Vocal

Comerç, turisme, seguretat i mobilitat

Miquel J. Belmonte Castelló

Vocal

Bases dades, Informàtica i noves tecnologies

Amadeu López Milian

Vocal

Participació, dinamització, Serveis Socials...

Joan Batet Pons

Vocal

Urbanisme i habitatge

Marc del Jesús i Gallissa

Vocal

Revista Associació

Josep Maria Yago Suau

Vocal

Portaveu i relació mitjans

Ramon Ollé Corbella

Suplent


Tarragona, 4 de desembre de 2008

1 comentari:

Anònim ha dit...

el ayuntamiento o sea todos los ciudadanos no pueden ni deben cargar con la reparacion de "desperfectos" que d emomento no se han verificado , en todo caso deberia ser reclamado a la UTE y en a la empresa constructora LUBASA , ese es el camino no debe ocurri como en la calle compte que encima celebraron con los presuntos causantes con dinero publico por supuestos daños morales , una bacanal ¿que celebraban y por que daños morales
esta plataforma iniciara acciones legales contra cualquiera accion ilegal que se salte el procedimiento y hara responsables a las personas que participen por activa o pasiva
cada unos de esos presuntos perdujicados tienen las vias legales para reclamar por supuesto acreditando los daños .